10TH OF JUNE

Dagens übergoda lunch ser ni ovanför. Sötpotatispommes + vanliga pommes med entrecote och en frääääääääsch grönkålssallad. Vi debut-smakade även NJIE:s nya kvargversion av bearnaisesås. Den var jätregod! Kanske inte riktigt lika god som en vanlig, traditionell beasås men oerhört god dock!

Nu sitter vi i bilen på väg till mamma.Happy birthday mom <3 Eftersom det är rätt så varmt idag valde jag shorts till underdel tillsammans med en större (verkligen större) kofta för att hålla armarna varma. Och till detta har jag en orange liten body + mina extra höga Caterpillar-kängor och en militärfärgad snapback.

Älskar verkligen skor med platå, blir ju extra lång hehe! Känner mig dock blek atm, behöver mer soliga dagar som vi hade för några veckor sedan. Jag önskar mig en solig sommar i tidig julklapp helt enkelt!

Tagga grillad födelsedagsmat härnäst! Det får bli en liten tröst till att man inte är i Stockholm just nu på Summerburst... Ikväll är det ju Bieber och Guetta på scen buhu :( Aja, hade en grym helg förra helgen så kan leva på det ;)

Ha en fin lördagkväll hörrni!

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer