10TH WEEK OF THE YEAR

V  E  C  K  A  T I O

Hej mars och hej ny vecka! Bästa månaden då jag fyller år i mars - which I like. Tiden går riktigt fort just nu och jag insåg igår att man bott i Jönköping i över en månad redan. Helt galet. Våren är i alla fall här (om man tänker månadsvis och inte vädermässigt) och jag har börjat ta fram mina sneakers hemma. Jag bojkottar snön och tänker gå i mina sommarsneakers oavsett. Här kommer i alla fall veckans planer:

MÅNDAG

Vi går in på en ny vecka med lite längre arbetsdagar då jag har min "långa vecka". Börjar 8 slutar vid 18:00. Ikväll har jag taggat upp att käka på Pizza Hut, ska bara försöka övertala EP först sen så ;-) Senare på kvällen är det lite plugg av After Effects (kurs jag läser på distans) och videoredigering!

TISDAG

Jobb mellan 8-18 och sen på kvällen blir det sömn, sömn och sömn haha + lite videoredigering. Är ju ledig på onsdagen så kan vara uppe hur länge jag vill ;-) En ynka vecka kvar på dagen tills jag fyller 21. Omgggggg.

ONSDAG

Idag är jag ledig! Planen är att hämta upp mamma i Grimsås för att därefter åka och hälsa på farfar i Borås. Sen blir det väl förmodligen någon senare lunch i stan och eventuellt lite shopping med mor min. Idag ska jag även försöka färdigställa en inlämning till kursen som ska vara klar innan 8 mars. Alltid ute i sista sekund... som vanligt.

TORSDAG

Jobb från 08:00 in the mornin' till 18:00 på kvällskvisten. Efter jobbet blir det musikquiz med härliga vänner på Pipes i stan. Mysigt!

FREDAG

Hej fredag, du är så välkommen! Ingen fredagsfeeling dock då jag jobbar lördag haha, men whatever.. Lite tacos har jag inplanerat och bara allmänt chill hemma i lägenheten med film och soffmys.

LÖRDAG & SÖNDAG

Jobb mellan 10-14 under lördagsförmiddagen i butik. Därefter blir det antingen en spontan hotellweekend med EP som jag är extremt sugen på, annars slutar det i en lugn helg hemma med någon middag på lördagkvällen. Mellolördag ju!!! Det får man inte missa. Söndagen spenderas med min dator i knän och planering inför kommande vecka. Jag är faktiskt rätt glad över att denna helgen kommer bli lugn, så välbehövligt just nu!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,

fin du är 😊

nouw.com/annakarlssons