21 Y/O

Vafan. Jag som trodde man blev 20 och att det sedan stannade på den siffran, för resten av livet. Ung för alltid, "tonåring" för alltid. Förvisso är jag väl fortfarande ung men åldersnojjan har ändå krypit sig upp i hjärnan under de senaste dagarna.

Idag blir jag 21 år gammal, 21 vårar lärorikare. Jag har ju under de senaste två åren haft brutal ångest över att jag inte ”kommit längre i livet”. Men egentligen? Det har jag ju när jag tänker till en extra gång. Jag har startat mitt eget företag (som faktiskt rullar!!!), jobbar numera med något kreativt på mitt heltids- & fasta jobb, bor i Jönköping med en sambo som är f'in awesome. Och jag är bara 21. Det här med åldersnojja och ångesten jag känner över "att man inte åstadkommit något" måste jag sluta med. Nu. Idag. För bevisligen har jag ju det? Jag är väl förmodligen hjärntvättad sen barnsben från vuxna som inpräntat att "utbildning är allt". Fan ta det (!) säger jag då. Jag kan hålla med om att utbildning är viktigt, men det är inte något som utgör hur bra du kommer lyckas karrirärsmässigt i livet. Just saying. 

Nej hörrni,  idag är jag riktigt stolt över mig själv och vad jag åstadkommit under mina 7500+ dagar på denna planet - a little bit of self love ;-) En applåd till mig själv just idag känner jag. Mitt motto atm: Ta vara på livet, och gör alltid det DU vill göra så kommer du långt. Kram!

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,
ellicalundgren
ellicalundgren,
Grattis fina du!!! Hoppas du får en bra dag❤️
nouw.com/ellicalundgren
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Stort grattis fina !!❤️ kram
nouw.com/vägentillfriheten