24H-24H

​Vans = vår <3 

LONG DAYS

Hello!

Känner verkligen hur jag inte har någon tid över för något nuförtiden. Långa arbetsdagar, mycket att göra på kvällarna och planeringar som måste fixas & donas för mig själv och mitt företag. Så fort det lugnat sig på jobbet ska jag verkligen försöka ANDAS ut. Känner verkligen att jag behöver det för nu börjar det bli galet vilt med grejer att göra haha. Och hinner inte riktigt med något lol.

Ikväll ska jag försöka plugga lite After Effects och packa inför Stockholmsresan under de två närmsta dagarna. Imorgon 05:00 tar jag tåget mot Stockholm för att stanna där tills fredag eftermiddag. Jag ska upp till Scandinavian Photo i Stockholm för att lära upp två nyanställda som ska ta över infomailen som jag jobbat med i 1,5 år. Tror det kommer bli überkul!

Btw! Eventuellt blir det att jag köper mig en cykel ikväll då jag hittat en som jag är totalförälskad i, måste ha en cykel till sommaren! Om det blir ett köp gjort ser jag till att knäppa ett par bilder så ni får se här på bloggen också. Kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer