4 TIPS PÅ SIDOR DÄR DU KAN HITTA SISTA MINUTEN-RESOR!

Ända sen jag var barn åkte jag och mina föräldrar alltid sista minuten (ofta ospecifierat - dock med krav på pool) vilket var både prisvärt och samtidigt spännande. Majoriteten av de hotell vi fick var helt OK, det var några enstaka som vi var tvungna att direkt flytta ifrån. Nu är det ju tänkt att jag och EP ska hitta en resa inför nästa vecka, i och för sig ska vi nog inte köra ospecificerat utan specificerat hotell i stället! Jag har letat hela dagen men ännu inte hittat något jag fastnat för, och oftast är det hotell + flyg som är det svåra. Ibland är flygtiden grymt bra men hotellet kasst, och vice versa.

Här kommer i alla fall 4 tips på vilka sidor man kan hitta bra och legit sista minuten-resor!

APOLLO - Apollo har oftast bra utbud på fräscha hotell när det kommer till sista minuten-resor. Här finns många olika alternativ (då Apollo äger många hotell runtom i Europa som både är bra placerade och helt OK i utseende)! De brukar även handla om snäppet mer vuxna hotell med mer fokus på city-nära hotell och dylikt.

VING - Ving har aaaalltid superfräscha hotell enligt mig! Alltid, alltid, alltid. Men detta har även gjort att priserna är snäppet högra än önskat (snåla jag talar). Men för den extra 2000-3000-lappen kan man räkna med ett smålyxigt ställe med nära till strand!

TUI - Först och främst, detta är Fritidsresor och kommer alltid att vara i mina ögon. Detta nya namn är inget annat än konstigt! TUI brukar i alla fall innebära stora hotell med roliga aktiviteter (lite mer familje-inriktat, men vad gör det när man älskar rutschkanor vid bassängerna???). Och det är helt OK priser också när man letar efter last minute vacations!

Men min absoluta favorit av alla resesidor är denna samlingssida: RESEGUIDEN - Här samlas flera olika resesajter som jämförs färdigt och klart med varandra för att man ska hitta det bästa priset och bästa flygtiden. Och det bästa är att den uppdateras väldigt snabbt (så att man inte missar ut på en bokning för att hemsidan inte hänger med alls). Här har jag hittat de flesta resefynden innan varje resa som jag gjort under mitt liv. Har nu använt denna hemsida sedan cirka 6 år tillbaka och I love it still!

P.S.! Ett superbra tips är att kolla efter resor under natten, efter 24:00 typ. Då hittar man de bästa resorna för de allra bästa priserna!

Har du några andra tips på bra sidor att söka sista minuten-resor på? Hit me!

/CQ

Gillar

Kommentarer

Lina,
Kul att vara din favorit, det gör oss glada! 😃 Mvh, Lina och gänget på Reseguiden
www.reseguiden.se/