5 SAKER JAG ALDRIG SKULLE KLARA MIG UTAN

Haha, sitter på bussen hem atm och läser igenom de punkter jag skrivit i detta inlägg och det är verkligen bara produkter - I'm so shallow ;-)

Nu är det materiella grejer, alltså SAKER som jag listar här. Livsnödvändiga saker i mitt liv som jag mår dåligt över när jag inser att jag glömt det hemma. Då vet man att det är saker man aldrig skulle klara sig utan - paniken som uppstår när man glömt det hemma. Nästa ”saker jag aldrig skulle klara mig utan”-lista gör jag nog mer personlig med människor/rutiner/inspiration i fokus.

KAMERAN

Denna punkt får starta listan idag då den är rätt självklar. Jag hade aldrig klarat mig utan min kamera då den är A och O i min vardag! Utan min kamera hade jag känt mig halv.. Dock vill jag uppskatta och höja min mobillamera lite extra då den är min bästa ”in-case-of”-kamera som jag alltid använder när kameran inte finns i närheten. Iphone 8 plus <3

MIN SUPERKRÄM (!!!)

Min läppkräm (som jag själv kallar superkräm) är det viktigaste jag har med mig i väskan varje dag till jobbet haha. Jag är helt beroende av denna krämen. Locobase Repair heter den och jag använder den 24/7, all day every day. Ni ser den nere till höger på bilden (vit/orange tub). Som sagt, överallt.

ÖGONFRANSBÖJAREN

Jag använder min ögonfransböjare konstant och har alltid med mig den vart jag än går. Jag har ju asiatiskt påbrå (Filipina represent) vilket innebär att mina ögonfransar växer med en lutning nedåt... Which I hate. Så ögonfransbörjaren är ett måste att ha!

MY F'IN COMPUTER

Min dator har ALLT. Min dator gör ALLT. Min dator är mitt ALLT. Jag jobbar, bloggar, skapar och redigerar i min dator. För cirkus en månad sen var datorn inne på lagning - och jag bekräfta att det var två av dom värsta veckorna i mitt liv haha. Aldrig igen!

VSCO-APPLIKATIONEN

75% av alla mina bilder redigeras i denna applikation så om den försvann ever skulle även mina bilder försvinna för finns ingen annan applikation som är lika bra. Tycker det är smidigt att använda denna appen när jag inte orkar starta igång Lightroom (som jag annars använder för bildredigering). En fet eloge till VSCO!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,

Roligt inlägg och fina bilder! <3

nouw.com/filippaml
isabelw
isabelw,

Haha gud kan verkligen relatera till ALLA punkter! Kamera och dator är givet, sedan har jag långa ögonfransar som växer nedåt och behöver också använda ögonfransböjare när jag väl sminkar ögonen. Superkräm har jag också fast för ansiktet och JA, VSCO Cam är verkligen bästa fotoappen!!

nouw.com/isabelw
rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Alla punkter stämmer helt in på mig också! Det går inte att inte använda allt det under en dag haha!
nouw.com/rebeckaflinkfelt