5TH WEEK

V  E  C  K  A  f  e  m

Haha, alltid så standard att jag tvingas gå in på "vecka.nu" då jag inte har någon bra koll överhuvudtaget på vilka veckor eller veckodagar det är. Lite virrigt i min vardag är det just nu. I alla fall, vecka 5 är här och jag har längtat efter denna vecka sedan november 2017! Why? Jo, för vi ska flytta till vår nya lägenhet i Jönköping under denna veckan and IT'S SO EXCITING. Är så taggad på att bo i en "större" stad då jag själv växt upp ute på landet. Att ha öppna restauranger, barer, biosalonger osv. till hands är ju värsta lyxen för en lantis som mig.

MÅNDAG

Monday. Eftersom både jag och EP har kortvecka denna vecka (då vi tagit ledigt torsdag & fredag på grund av flytten) har jag idag ingen måndagsångest. Planen är att jobba igenom min heldag och sen när jag väl kommer hem ska vi åka till mina päron för att släppa av lite stuff, och sen blir det packning hemma i lägenheten. Senare ikväll ska vi eventuellt också träna - men vi får se om vi hinner med det under denna veckan.

TISDAG

Jobbdag, och sen blir det lite videoredigering här hemma väl på kvällen. PACKA, PACKA OCH PACKA. Mitt mål idag är att tömma förrådet vi har nere i källaren så att det är färdigt inför flytten.

ONSDAG

Dagen innan flytt! Jobb gäller i första hand, och sen ett träningspass förhoppningsvis innan vi börjar lyfta in lite grejer i släpet på kvällen inför den tidiga flytten på torsdagen. Ikväll ska vår soffa köras bort (om den inte säljs då vi har den ute på Blocket) och alla stora grejer så som matbbord & soffbord skall lyftas in i släpet. Lägenheten kommer stå T O M. Sjukt ändå. Jag postar även ett inlägg där jag skriver om min egen kamerautrustning och vad jag använder när jag tar mina bilder för bloggen och Instagram! 

TORSDAG

Inflyttningsdag! YAY! Idag är jag, EP och mina föräldrar lediga så det blir en lång flyttdag för oss allihopa. Vi har vår hisstid vid 10:00 på morgonen så då är det tänkt att alla stora möbler skall lyftas in i lägenheten. Jag har planerat att inreda och fixa i lägenheten hela dagen, och jag är så taggad! Vi ska köpa en ny soffa på IKEA med innan hisstiden så morgonen lär bli aningen stressig. Nyckeln hämtar vi ut vid 09:00 på morgonen hade vi tänkt. Jag funderar även på att vlogga under vår lilla flytthelg, lite småkul med rörligt media här på bloggen ;-)

FREDAG

Idag är planen att flytta in och inreda så långt det går. Vi lämnar även ifrån oss vår gamla lägenhet idag. Jag har även planer på att åka till IKEA för att köpa in lite ny inredning så som en pall, förvaringsbyråer och annat. Vill göra detta först efter att jag sett lägenhetens storlek så att jag kan försäkra mig om att allting kommer passa in i lägenheten. Idag behöver jag också köpa mattor! So importantttttttt. Jag hoppas på att hela vår lägenhet är färdigt inflyttad till fredagkvällen så att vi båda kan gå på helg utan att behöva flytta... Ska kriga för detta!

LÖRDAG

Lördag och förhoppningsvis ska vi ha flyttat in så pass långt att man nu kan börja "bo/leva" i lägenheten. Hoppas, hoppas, hoppas! Det är ju även dags för Melodifestivalen! Det får man ju inte missa. Och ja, jag är en mello-fangirl haha. Älskar't.

SÖNDAG

Jag visualiserar mig en lugn och skön söndagsbrunch i vårt nya hem - men det kan ev. bli som så att vi fortsätter med flyttandet ifall vi ligger efter i schemat och det ligger flyttkartonger överallt haha. Jag som vill ha pannkakor och bara ta det lugnt:( Vi får helt enkelt se hur det ser ut! Jag tänkte även publicera ett inlägg med lite före&efter-bilder på lägenheten så ni får se utvecklingen! 

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Härlig blogg du har<3

nouw.com/johnssons
BakomKameran
BakomKameran,

Så skönt att jag inte är den enda som måste kolla vecka.nu haha 😅 Hoppas er flytt går bra och att du får din söndagsbrunch i alla fall, ska bli spännande att se er lägenhet sedan när ni har flyttat in ☺️

nouw.com/bakomkameran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229