7 SAKER JAG MÅSTE HINNA MED INNAN FLYTTEN

På torsdag i nästa vecka är det äntligen dags för oss att flytta ut från vår lägenhet i Ulricehamn till en nybyggd hyreslägenhet i Jönköping. Tiden har gått så jäkla fort och jag känner verkligen att jag inte hunnit med allt som jag tänkt skulle hinnas med haha! Standard i mitt liv. Eftersom vi kommer lämna ifrån oss vår gamla lägenhet redan dagen efter vi flyttat in i den nya är det ett rätt så stressigt schema vi har framför oss. Allting måste vara färdigpackat samma dag som vi flyttar till Jönköping, men detta tidsschemat ska vi se till att klara!

1. RENSA SMINKET

Herregud, detta är något jag borde gjort för länge sedan haha. Jag har inte rensat mitt smink på hur länge som helst utan snarare köpt på mig en massa nytt och låtit det gamla ligga kvar i sminklådan. Nu när vi ska flytta har jag dock planerat att rensa ALLT och verkligen göra mig av med det som jag aldrig använder och bara låta de produkterna som jag fortfarande använder finnas kvar. Här nedan ser ni några av mina "essentials".

2. BESTÄLLA MATTOR & SPEGEL

Beställa mattor och spegel är något jag måste göra rätt snart. Jag har letat, letat och letat men ännu inte hittat de rätta mattorna. Jag behöver tre stycken mattor för vardagsrum, matbord och sovrum. De skall även vara gigantiska då jag älskar stora mattor! Har ni några tips på vart man kan hitta snygga, prisvärda och stora mattor? Pls help me <3

En gigantisk spegel har jag också tänkt beställa hem nu i veckan. Vi har en "mellanvägg" i den nya lägenheten som jag vill montera en stor spegel på. Jag har tänkt mig en enkel spegel utan ram som får rummet att kännas större då lägenheten är rätt liten i storlek. Vet inte riktigt än om den ska vara rund eller rektangulär. Lutar i alla fall åt att det blir en IKEA-spegel då de verkar ha de mest prisvärda och enkla speglarna out there.

3. SLÄNGA SKOR

Jag har så många skor att det numera är löjligt haha! Och nu när vi ska flytta till en mindre lägenhet MÅSTE jag sortera bort de skor jag aldrig använder och enbart spara de skor som jag faktiskt tar på mig varje dag. Har hur många skor som helst som jag enbart sparat för "minnets" skull??? Typ; "Åh dessa skor hade jag på studenten, men vill spara dom trots att de är leriga och skitiga och helt oanvändbara....". Nej! Nu ska det sorteras så det skriker om det. Jag ska btw inte slänga skorna, utan skänka bort dom!

4. STÄDA UR GARDEROBEN

Även här är det lite löjligt mycket klädesplagg som jag har sparat. Mycket som jag också sparat för "minnets skull". Jag har faktiskt redan kommit lite igång med sorteringen av mina kläder, men mycket finns kvar! Har en del gamla stickade tröjor som jag i bakhuvudet tänker "utifall att..." men som jag egentligen ska slänga. Min sambo och jag har även kört på en deal det senaste (som han skapat då alltså haha) att om jag köper ett nytt klädesplagg, måste jag samtidigt slänga ett gammalt.

5. BESTÄLLA SOFFA

Hallåhallåhallå! Vår nya soffa som vi ska beställa hem måste ni ju få se! Jag har letat länge, länge, länge efter den rätta. Och efter mycket letande slutade det ändå med en IKEA-soffa som både var enkel och modern i design. IKEA Söderhamn heter soffserien and I am totally in love with it. Vi har dock ännu inte bestämt oss för vilken färg vi ska köra på; grå eller svart? Vi har tänkt ställa soffan framför en tegelvägg som kommer vara beige/röd/ljusgrå eller mörkgrå. Vad tycker ni, vilken färg ska vi ta?

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Olivia
,

Hej! Grym blogg, glad att jag hittat hit! Jag tycker nog grå soffa, det blir coolt till tegelväggen! JAG VILL OCKSÅ HA EN TEGELVÄGG! Fan va snyggt!