A DAY IN JKPG

God morgon!

I tisdags spenderade jag, mamma, pappa och Erik en heldag i Jönköping där vi shoppade smink, kläder, skor och annat kul. Eller ja, jag och mamma tyckte det var kul medan pappa och Erik hade übertråkigt haha. Vi köpte även en tvättmaskin på mellandagsrean till den nya lägenheten vilket känns så skönt! Att ha det ordnat och fixat inför flytten är verkligen ett lugnande medel. Att VETA att man har tvättmaskin i nästa lägenhet! Efter allt shoppande tog vi en liten lunch i centrum på en mysig pizzeria/restaurang. Jag tog caesarsalladen som var supergod!

Alltså, buhu :( Min dator har mer eller mindre kraschat i veckan och jag är fast med min gamla dator som inte alls går att göra mycket i. Känner mig lite bunden bakom ryggen när min jobbdator är ur balans eftersom jag har alllaaaaaa mina viktiga program på den datorn. EP skulle i all fall försöka få tag på en verkstad idag som ev. kan fixa den så att jag inte behöver känna mig så... så tom haha.

Jobbdag idag som gäller från 08:00-18:00, och därefter blir det kalas för EP:s systerdotter Alice som fyller 1 år! Sötaste ungen på denna planeten, helt sjukt. Kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

VictoriaJongard
VictoriaJongard,
God fortsättning 🎄 Det är snart dags att kick-starta blogg-året 2018. Detta gör vi med en januari-utmaning. 31 nya rubriker - en för varje dag. Läs mer i det översta inlägget på min blogg 💕
nouw.com/victoriajongard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229