A VANS KIND OF THURSDAY

Att man köpte dessa Vans i ångest dagen efter man kommit hem från Bråvalla 2015 pga att man saknade festivalen och människorna så mycket haha <3 Throwback!

HELLO YOU THURSDAY

Hello you Thursday. Denna dagen startade tidigare imorse med ett träningspass på gymmet vilket var skönt men samtidigt väldigt tungt. Jag är van vid att träna senare på kvällarna, och då har man ju fått i sig dagens energi och har massa energi att svettas ut, men nu på morgonen (innan frukost med!!) var det riktigt tufft att ta sig igenom mitt standard träningspass. Vet inte riktigt om jag vill fortsätta med morgonträning innan frukost, i sådana fall får det bli efter frukost så att man orkar kämpa lite känner jag.

Nu sitter jag i iallafall här hemma med en kvargfrukost och en kopp te. Dessa sovmorgnar som jag har var fjärde vecka är ovärderliga för mig, det är så lugnande för mitt sinne att ta det lugnt på morgonen och inte som jag annars brukar göra; Vakna 10 minuter innan jag ska åka till jobbet och stressa sönder mig själv. Haha fy, det är de värsta uppvakningarna. Idag har jag tänkt ta på mig mina älskade Vans, för det är en Vans-dag idag tycker jag, trots att det är regnigt och kallt ute. Jag längtar lite till sommaren när man har på sig sina sneakers, jeans-shorts och åker longboard med solglasögonen på <3 Detta måste bero på slaskvädret utomhus haha... Längtalängtalängta. 

Nej, nu måste jag ta tag i denna morgonen och byta om inför en jobbdag. Missa inte i eftermiddag då jag publicerar mitt tredje inlägg gällande vår New York-resa förra året. Kram! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer