ADIDAS: NEW IN + KONTRAKT SKRIVET (!!!)

<3

NEW IN!! Wah. I love them. Adidas Tubular Shadow heter modellen på dessa skor - så sköna, så lätta och superbekväma. Perfekta jobb-skor som jag nu kommer använda förevigt mer eller mindre haha. Har testat dessa en dag på jobbet nu och WOW, känns som att jag går runt i tofflor. Nöjd är jag!

God morgon förresten! Det är dagen innan Black Friday, gud vad tiden går fort! När jag började på Scandinavian Photo var det just runt Black Friday - därmed är detta typ som ett 1-årsjubileum för mig + ett gigantiskt stressmoment. Men jag är lugn, det kommer gå bra - speciellt bättre än förra året då jag var nybörjare lol.

Idag har vi skrivit på kontraktet för den nya lägenheten i Jönköping. Så spännande, så kul! Det är ju en nyproduktion på cirkus 50 kvadrat i en stadsdel som växer, växer och växer. Så taggad, så pepp på ett nytt kapitel i en ny stad. Det innebär också att mitt lilla inredningshjärta får gå igång igen hihi. Och till denna lägenheten har vi verkligen tänkt över allt; färgkod, möbler, osv.

Gillar

Kommentarer

jemimas
jemimas,
Jättesnygga skor:) Va roligt att få inreda massor<3
nouw.com/jemimas
quassdorf
quassdorf,
Thank uuuu <3
nouw.com/quassdorf
Melodyh
Melodyh,
har kikat på dom där skorna är så sugen på att köpa ett par!
nouw.com/melodyh