ATT FOTA EN BAL...

..VAR GRYMT KUL. Åkte från jobbet i Jönköping vid 15:00 för att åka mot Torpa Stenhus där balen skulle hållas. SÅ vackert ställe, om ni har vägarna förbi Västra Götaland/Ulricehamn-området tycker jag verkligen att ni ska besöka denna plats. Jag la ut lite idylliska Instastories igår på min Instagram @catherinequassdorf ifall ni vill kika på det!

Packningen var rätt tung och ni ser ju här ovan hur mycket jag hade med mig haha. Har gigantisk träningsvärk idag efter att ha burit den ryggsäcken + det gigantiska objektivet. Men det var det värt!

I alla fall, när jag åkte mot Torpa Stenhus åskade och regnade det så sjukt mycket. Och jag blev mer och mer orolig över hur jag skulle lösa bilder från en regning och åskig baldag. Men som tur var sprack det upp när balparen började gå upp mot slottet - turen var på min sida.

Jag drog mig hemåt vid 21:00 när jag kände mig nöjd med de bilder jag tagit. Svängde även snabbt förbi Donken i Ulricehamn för att köpa lite goda nuggets med cheddardipp. Livet <3 Knäppte sammanlagt typ 2000 bilder under denna bal som jag ska försöka hinna gå igenom ikväll och ladda upp på Facebook antingen ikväll (om möjligt) eller till helgen!

Ni kommer få se sneak peeks här på bloggen, promise!

  • work

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229