"ATT VI TVÅ SKA BLI TRE" | MINA FRAMTIDSPLANER

Nu när man precis gått in i ett ett nystartat år och när man själv samtidigt ska flytta till en nästa lägenhet i en ny stad blir det lätt att man på det senaste kommit in i mer och mer på tankar om framtiden. Vad kommer hända? Vad ska man göra? Undra hur det kommer se ut? Jag hade ingen aning om att jag skulle befinna mig här, där jag står idag, för 2-3 år sedan. Undra vad jag gör om 3 år, 5 år eller 10 år? Småläskigt men spännande! Jag tänkte i iallafall dela med mig av mina (at the moment!) framtidsplaner.

FLYTTA TILL GÖTEBORG, STOCKHOLM ELLER UTOMLANDS

Jag har under hela min uppväxt bott i ett litet samhälle där det bara bott 1000 invånare. Alla kände alla, det fanns inga bussförbindelser och ingen matbutik i närheten. "Landet ingenstans" brukar jag kalla min gamla hemstad haha. MEN! Trots att det var litet var det det mest perfekta samhället att växa upp i då jag än idag har kvar mina allra närmsta vänner som jag växte upp med där <3. När jag fyllde 19 flyttade jag ut till en större stad vid namn Ulricehamn där det bor 10 000 människor, två år senare och jag ska om två veckor flytta till Jönköping där det bor 100 000 människor. Varje ny stad växer, vilket är oerhört spännande för en "lantistjej" som mig själv haha! Dock är mitt mål att flytta till någon av Sveriges allra största städer; Stockholm eller Göteborg. Det är ett måste innan jag väljer att stadga mig någonstans. Man måste ju hinna testa lite städer och känna av vilken stad som känns allra mest "hemma". Jönköping flyttar vi ju nu i första hand för att jag planerar att plugga här i 3 år, därefter blir det förmodligen en flytt till Göteborg, Stockholm eller någon annan europeisk stad. Life is exciting!

BLI MED HUND

Inom 4-5 år hoppas jag på att jag och Erik skaffat vovve. Har verkligen känt att "hem" inte känns som "hem" utan en levande fyrbent varelse i närheten. Det måste ju bero på att jag växt upp med hund (älskade Daisy <3) och alltid, varje timme varje dag, bott med hund. Att också ha en fyrbent bästa vän vid sidan om sig varje dag som alltid, alltid, alltid gör en glad oavsett situation. Hundar är fan den bästa & mest fantastiska varelsen! Längtar till att vi två ska bli tre <3.

MITT FÖRETAG SKALL STÅ FÖR MIN INKOMST

Det här är ett mål som jag strävar efter allra mest i dagsläget! Mitt företag är inte mer än 1 månad gammalt typish, men jag har redan planer på att företaget skall stå för min inkomst i framtiden. Att jag ska kunna köra heltid och all-in på QREATIVE. Det lär nog ta väldigt lång tid innan detta är möjligt, och det kommer säkerligen fällas blod, svett & tårar innan dess. Men jag tänker kämpa så in i bomben för detta! Jag är nog i grunden född till en egenföretagare då jag är en perfektionist av råge (!!!). Ni förstår inte hur petig jag är med ALLT - och allting måste bli perfekt. Därmed är det nog den bästa lösningen för mig att jobba på mitt eget företag. #Crazybitch.com hehe.

KANDIDATEXAMEN I GRAFISK DESIGN

Det här är något som jag i snart 1,5 år varit oerhört taggad på! Till hösten ska jag börja plugga grafisk design på universitet. Grafisk design är i praktik skapandet av grafiskt material, dvs; posters/webbsidor/kampanjer/illustrationer osv. Mitt hopp är att plugga lite mer digitalt inriktad grafisk design. Det vill säga design av webbsidor och annat sånt datanördigt. Jag hoppas på att det blir i Jönköping, men om jag inte skulle komma in där blir det eventuellt Linköping, Kalmar eller Malmö. Vi får helt enkelt se till sommaren! Dock ska det bli så grymt kul att både få bli en del av studentlivet, men också få plugga något som man själv är oerhört intresserad av! Om jag trivs i studerandet och vill avancera inom ämnet grafisk design kanske det till och med leder tilm att jag tar en masterexamen. Då innebär det att jag sammanlagt kommer plugga i 5 år. Men vi får se! Mycket kan ske under studieåren och det kanske slutar med att jag hoppar av, eller läser mer än 5 år eller att jag inte läser alls. Oavsett är allting väldigt spännande!

Gillar

Kommentarer

wilmawixtrom
wilmawixtrom,

Spännande! Jag är själv inne på att gå liknande utbildningar efter gymnasiet!

nouw.com/wilmawixtrom