AVOKADO-SANDWICH W/ A CHAI LATTE

God morgon hörrni!

Här ser ni gårdagens frukost efter att vi hade anlänt med tåget till Stockholm. Avokadofralla + chai latte, en riktigt god mix! Just nu sitter jag och äter frukost här på hotellet. Vi har bott på Hotel Drottning Kristina över natten vilket är både fräscht och ligger väldigt centralt. Ett varmt tips om ni åker till Stockholm och söker ett bra boende! Igår åt vi på en jättegod restaurang vid namn Boqueria - de erbjuder riktigt goda tapas och har en supermysig restaurang med industriell touch. Vi tog ett par glas vin och några mojitos och hade det supermys! Därefter gick vi hem genom huvudstaden som var full av liv.

Idag är planen att shoppa lite och bara ta det lugnt. Tåget går härifrån vid 16:00 och landar i Jönköping vid 20:00 ungefär! Det har verkligen varit så skönt att komma bort lite från vardagen. Och heja oss! Vi har nu passerat 2-årsgränsen, web! Ett mål för dagen är att hitta en ny berlock till mitt berlockarmband. EP gav ju mig ett armband när jag tog studenten som vi försöker fylla varje gång vi har årsdag. Just nu är det ett hjärta (som jag fick på studenten), ett pass (som jag fick när vi firade 1 år vilket representerar vår första resa utomlands ihop), nu ska vi hitta en tredje berlock som passar bra. Vi får se vilket det blir. Hoppas ni får en fin söndag nu, kram på er!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
vackra bilder 💛
nouw.com/belliblonkan
linneavictoria
linneavictoria,

Wow vad gott! Jag har för första gången testat att spela in och publicera en video på min blogg, som du supergärna får kika in om du har lust! Hade betytt mycket med en fin kommentar nu när jag känner mig så osäker hihi ❤

nouw.com/linneavictoria