BÄSTA STÄLLET <3

Jag har verkligen hittat min favoritplats nu inför sommaren!! Ett helt eget och personligt smultronställe hemma i lägenheten; Vår balkong. Hänger här heeeela tiden nu när det till och med är varmt sent in på kvällarna. Utsikten är lite "sliten" nu när de bygger en massa, men tycker ändå det är så fint här runtom oss.

B A L K O N G E N

Sitter här ute och dagdrömmer just nu vilket är så skönt. Tar en lite effektiv paus från redigerandet inne av en nästa film då datorn behövde få fläkta av sig lite haha. Var också nyss nere på Hemköp och köpte lite goda munkar till mig och EP som vi smaskar på just nu, sooo delicious! Och allting känns så mycket bättre när man vet om att man är ledig imorgon, huuuur skönt? Vi har ännu inte bestämt oss för vad vi ska hitta på - men någon liten utflykt hoppas jag allt på!

Förresten! Jag köpte en LÖJLIGT spontan biljett till Amaze Festival i Smögen den 28 juli utan att riktigt övertalat mina vänner att åka dit haha. Men jag har 1,5 månad att göra det. Blev så ivrigt peppad när jag såg att Vigiland skulle dit + att Smögen är ett så mysigt ställe på sommaren. Någon som hört talas om denna dagsfestival innan eller kanske också ska dit?

  • 24h

Gillar

Kommentarer