BYE, BYE NEW YORK | PT. 8

Tidigare inlägg:
NEW YORK PT.1 | Flygresan & den obligatoriska matchen
NEW YORK PT.2 | En heldag på New Yorks gator
NEW YORK PT.3
| När vi hittade vår favoritbutik i hela New York
NEW YORK PT.4 | Anledningen till varför vi skippade frihetsgudinnan
NEW YORK PT.5 | Happy new year!!!!
NEW YORK PT.6 | Första gången på Times Square
NEW YORK PT.7 | Bästa (!) frukoststället i New York

-

För typish ett par månader sen startade jag ett litet "bloggprojekt" där jag skulle skriva om min vecka i New York över nyår 2016/2017. Planen var att dela upp resan i olika delar då vi gjorde så mycket varje dag under denna veckan och allting fick inte plats i ett och samma inlägg. Idag tänkte jag fortsätta med detta projekt och dela med mig av PART 5. Om ni inte läst de andra delarna finns de att få tag på här: PART 1, PART 2, PART 3, PART 4, PART 5, PART 6, PART 7

NEW YORK CITY // PART 8

Last day of our trip in New York. Vi hade en heldag på oss att spendera i stan innan vi behövde åka tillbaka till Sverige. Vi vaknade rätt sent då vi tog en sovmorgon i lugn och ro. Vi checkade ut vid 11 och lämnade väskorna på hotellet som skulle omhänderta dom tills vi kom tillbaka. Vi hade fått tips om en restaurang som vi absolut inte fick missa; The Spotted Pig. Vi tog tunnelbanan (as you can see here below) till området ”Chelsea” och fick leta ett längre tag efter restaurangen som låg undangömd i en liten byggnad.

THE SPOTTED PIG

SER NI HUR GOTT?!?! Mums. Udda pommes, men gott som bare den!

Efter besöket i Chelsea tog vi en liten promenad runt i området. Superfin plats! Fick lite vibes från serien Vänner/Gossil Girl typ. Übermysigt! Efter denna promenad tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet mitt i stan för att hämta våra resväskor innan vi skulle ta tåget ut till flygplatsen.

Väl på flygplatsen fick vi vänta på flyget i någon timme, då passade jag på att redigera lite bilder! Älskar flygplatsmode:t, älskar att resa!

När jag nu sitter här och skriver om denna resan får jag en enorm längtan efter en sådan här resa till. Jag måste resa mer, lära mig mer, SE mer. Mitt nyårslöfte (a bit too late) är att resa mer i år. Måste!

Gillar

Kommentarer

EliseVictoria
EliseVictoria,
Åh jag älskar verkligen New york! Jag hoppas verkligen du fortsätter att resa, så roligt att läsa om. Kram
nouw.com/elisevictoria
emelieekman
emelieekman,
Låter som en superhärlig resa!! Kram finis <33
nouw.com/emelieekman
Hilda
,
Off topic men, när du redigerar Alice's vidoer - hur överför hon sina filer till dig? Vilket "program" använder ni er av med tanke på att filerna är ganska tunga/stora?? Kram!