CHRISTMAS @ LISEBERG

COZY SATURDAY NIGHT

Hello! 

Igår var vi på besök på Liseberg i Göteborg då vi i snart två år sagt att vi ska åka dit men aldrig gjort haha. Det var übermysigt som det brukar vara - dock galet mycket folk! Många som vill spendera deras tredje julhelg på denna plats förmodligen då julafton redan är här i nästa helg. Vi gick in, tog en promenad runt hela stället och spelade lite på ett par olika hjul - dock vann vi ingenting... Varken jag eller Erik är personer som brukar vinna när vi spelar på hjul haha:( 

Just nu sitter vi hemma och kollar på Musikhjälpen då programledarna snart skall gå ut ur buren och vi får veta hur mycket man samlat in i år! Hoppas ni önskat en massa låtar nu, se till att göra det den sista halvtimmen nu!!​ Tråkigt att det redan är över tycker jag... Musikhjälpen passerar ju så snabbt förbi, varje år. Nu är det över igen men jag håller hårt i tummarna för att Sverige samlat in galet mycket för att BARN ÄR INTE TILL SALU. Punkt slut. 

Efter Musikhjälpen ska vi dra oss till gymmet för en workout, idag ska jag köra på riktigt hårt har jag tänkt. Speciellt efter all julgodis, julmat och desserter denna helgen lol. Hoppas ni får en fin söndagskväll och tredje advent, imorgon går vi på vecka 51 - det vill säga att julafton är supernära!! Wiiiiiiiie.

  • 24h

Gillar

Kommentarer