DE ALLRA BÄSTA VARDAGARNA...

... är de vardagar som känns som helgdagar. En sådan dag hade jag igår! Kom hem efter jobbet och satte mig ner för att bara datnörda lite och umgås med min sambo. Så skönt, ingen stress och inga obligationer. Lill-lördag utan dess like! Mitt mål med livet är att känna att varje dag skall kännas som en helgdag för mig. Det är mitt svar om någon ställer mig frågan "Vad är meningen med livet"?

Givetvis smaskade jag på lite döskallar i form av Bubs cola-döskallar samt lite choklad. Favoritsmaken från Marabou är egentligen den klassiska; mjölkchoklad (lol, vad beige jag är men det skiter jag i för original-chokladen är godast i världen så det så). Jag gillar fudge & havssalt-smaken också, men DAMN vad söt den är i smaken. Lite för mycket. (Hej nördsnack kring choklad dafuck?)

På tal om något helt annat! Har de senaste dagarna suttit och funderat/googlat/nördat det här med kort hår... Mitt hår har blivit så slitet, tråkigt och bajsigt helt enkelt och vill fräscha upp det till max. Därmed har jag kommit in lite på det korthåriga spåret, dvs. axellångt hår. Frisyren jag tänker mig exakt är typ axellångt, smårufsigt, balayage-färgat hår... Ni får lite exempelbilder i ett kommande inlägg. 

Imorgon är det fredag! Yaaaaas!

Hörs l8er. 

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer