DECEMBER 3RD MEANS...

Har haft en så mysig eftermiddag med pepparkakor, julgodis och Grey's Anatomy + lite julkalender på tv:n. Tände årets första adventsljus och julkänslan var/är på högsta nivå typ. Haha. Så fort jag kom hem kilade jag iväg till gymmet, därefter lagade jag lax och åt detta tillsammans med en god sallad (valnötter, granatäpple + grönmögelost i... HUUUR GOTT????) och bara varvade ner. Och efter denna lunch började firandet av första advent här hemma.

Min sambo har ju varit iväg i ett par dagar (åkte i onsdags). Han har varit och hälsat på sin syster i fina Luleå! Jag skulle egentligen och åka men med tanke på att Black Friday-perioder var samtidigt blev det omöjligt att ta ledighet. I alla fall, han kommer hem ikväll! Yay. Det är utan tvekan skönt med lite egentid absolut, men jag har saknat min andra halva rätt så rejält haha och nu vill jag att han ska komma hem more then anything. Speciellt idag när jag "storfirat" första advent med alla dessa godsaker ENSAM haha #foreveralone.

Imorgon är det en ny jobbvecka som gäller as usual. Bokade även in "Formning av ögonbryn" hos Lite&Co den 20 december här i Ulricehamn för att jag inte har någon ork att sätta mig ner och forma mina ögonbryn till buskar själv haha. Funderar även på om jag ska göra en så kallad "Lash Lift" eller om jag gör fransar då vi närmar oss nyårstider. I do not know yet. Oh well, ha det fint ikväll och se till att äta massa skumtomtar och pepparkakor!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Mysigt! 😍
nouw.com/amandasääv