DEN PERFEKTA KAMERAN FÖR DIN ASIEN-RESA

Jag vet att det finns många människor här på Nouw som planerat en framtida Asien-resa, redan bokat sin kommande resa eller till och med är iväg på ett äventyr just nu! Därför tänkte jag idag tipsa er om två stycken perfekta rese-kameror som man kan ta med sig på sitt äventyr - vilket man givetvis kommer vilja dokumentera så mycket det bara går!

CANON G7X MARK II

Det känns som att jag alltid rekommenderar denna kamera (vilket jag alltid måste skriva också haha), men av egen erfarenhet vet jag att den är GRYMT bra och EXTREMT liten. På grund av detta känner jag mig trygg i att rekommendera denna lilla kompaktkamera. Den har bra ljusstyrka, bra bildstabilisering och passar både till Instagrammaren och vloggaren. Verkligen en varm rekommendation till den som vill ha något litet, smidigt och starkt!

FUJIFILM X-T20

​Denna kameran rekommenderar jag för den fotografen som vill kunna byta mellan objektiv och jobba mer med en manuell kamera. Ett stort plus när den gäller denna kamera är den sjukt (!) snygga designen. Och just denna kamera har både snygg design och ger FANTASTISKA bilder. Två flugor i en smäll! Bildkvalitén är snäppet bättre i denna kamera än Canon:en som jag rekommenderade ovanför, dock är detta kamerahus även större. Så det gäller att känna efter vilken kamera man tror kommer passa en själv allra bäst!

Liten, kraftfull och smidig är det som gäller ifall man ska resa iväg under en längre tid tycker jag! Kompaktkamera eller kompakt systemkamera - det är det man borde satsa på. Och dessa två alternativ är enligt mig några av de allra bästa! Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

JFfoto
JFfoto,

Köpte nyss en Fujifilm XT20 😃 - Får hem den nästa vecka hehe.

nouw.com/jffoto
quassdorf
quassdorf,
Grymt!! Hoppas du blir nöjd! 😊
nouw.com/quassdorf