DEN PERFEKTA KAMERAN FÖR INSTAGRAMMAREN

FUJIFILM X100F

Är du en Instagrammare som söker en liten men kraftkull kamera för alla dina bilder? Den som samtidigt vill ha en SNYGG kamera som också gör sig bra på bild? Då är denna kameran den rätte för dig!

Idag vill jag tipsa om en kompaktkamera som jag är helt kär i. Den heter Fujifilm X100F och är så JÄKLA snygg att kolla på samtidigt som den levererar G R Y M M A bilder. Fujifilm har byggt ihop en liten och nätt kompaktkamera som passar dig som fotograferar både professionellt men också amatörmässigt. Den ska fungera för alla helt enkelt, oavsett ålder/kunskap/arbete och det tycker jag verkligen att den gör.

Alltså...... kolla vad snygg!! Damn

Kameran har en inbyggd optik (du kan alltså inte byta objektiv) som är utformad för att fungera för allt från breda stadsfotograferingar till close-up porträttbilder. Den är inte optimal för filmning med tanke på den inbyggda optiken, men om du letar efter en kamera att ta bilder för t.ex. Instagram är denna verkligen perfekt; som handen i handsken.

Med den inbyggda Wifi-funktionen kan du också skicka bilderna direkt till mobilen via Fujifilms app - så att du snabbt kan ladda upp bilder på sina sociala medier. Kameran har smidiga och lättillgängliga reglage och knappar så med lite övning innan kan man verkligen snabbt komma in i det manuella fotograferandet där man styr alla inställningar själv - vilket är det roligaste med foto!

Fujifilm X100F finns i två färger; SVART eller SILVER. (Jag föredrar den svarta varianten hehe).

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh ge mig!!
nouw.com/emmaengstrom