DET ÄR ÄNTLIGEN ONSDAG!!!! WOWOWOWO

Men hej och godmorgon!!

Här sitter jag och äter en av mina standardfrukostar framför nyhetsmorgon på tv:n. Vad är det jag äter undrar ni? Jo, kvarg med egenblandad mmüsli, söta mandlar och kanel. Wow <3 Vilken <3 Start <3 På <3 Dagen <3.

Det är onsdag! Och här i den studentstad jag befinner mig i är det likadant som när man säger "det e fredag" more or less. Därför älskar jag onsdagar haha. Jag har en del att hinna med idag, bl.a. jobb, träning, skolfix och vikning av garderobskläder (!!!). Jag fick ett ryck igår då en Sellpy-påse landade i brevlådan så jag kastade ut alla kläder från garderoben och rensade bort de jag aldrig använder. Vad kan klockan vart? Typ 23:00 haha. Så jag somnade efter självaste rensningen och orkade inte lägga tillbaka kläderna.

Och JUST DET! Hade ju min tenta igår som jag tjatat så mycket om. Den gick nog bra... är 50/50 gällande resultatet alltså. Men det kändes bra och det är ju det viktigaste hehe! Och ett resultat får vi ju inte förrän om typ tre veckor så fram tills dess kan jag vara stolt över mig själv!

Nu ska jag sätta igång med lite videoredigering. Byeeeeeee.

  • 24h

Gillar

Kommentarer