DRÖMDE ATT JAG SHOPPADE AXELVÄSKOR...

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR.

Haha... inatt handlade min dröm om att jag var inne i en gigantisk väskbutik där jag shoppade axelväskor. Hur nördig är man inte? Dock älskar jag ju axelväskor i alla olika färger så drömmen var liksom ändå lite väntad i mitt undermedvetande haha. Nu är jag väldigt sugen på att köpa en till axelväska enbart på grund av denna dröm! Jag drömmer ju om en Gucci-väska, men det finns så många andra alternativ (i rimligt pris vad gäller min ekonomi hehe) som är minst lika fina och färgglada - just how I like them.

De absoluta favoriterna av dessa ovan är nog YSL-väskan (nr. 2) och Moschino-väskan (nr. 6). Jag har ju en gul axelväska sedan innan som jag är totalförälskad i, dock har den fått någon ful, stor fläck från min senaste utgång vilket har fått mig att överväga att köpa hem en ny gul axelväska. ÄÄÄLSKAR färgen gul. So damn snyggt.

BTW! Älskar verkligen appen PicsArt, mestadels av kollaget ovan gjorde jag i den appen (precis innan jag skulle sova igår kväll). Så bra när man inte orkar starta igång datorn!

Gillar

Kommentarer