EN BÄTTRE HELG SENARE

Inlägget innehåller annonslänkar

Citatet ovan är den captionen jag placerade på min senaste instagrambild. Härligt va? Mmmm. Jag är hemma nu! Är fortfarande bakis efter Summerburst 2019 som gick av stapeln i Göteborg denna helg. Vi hade inga planer på att missa denna tillställning då det varit tradition för oss att besöka sedan vi var 18 år, and we're still going strong! Hade så fantastiskt kul hela helgen, och träffade en massa vänner hemifrån som man sällan träffar nu förtiden när man bor längre ifrån varandra. Iaf, let's go through the weekend:

Fredag
Fredag började med att vi åkte och lämnade Daisy på hundpensionat (vi har henne nu då mor & far är i Dubai), sedan tog vi tåget in till Göteborg där solen SKEN. Vi hade förfest på hotellrummet fram till typ 22 (?) och gick sedan in på Summerburst för att uppleva en massa house-musik. Det blev ingen utgång för mig då jag rådäckade i rummet.

Lördag
På lördagen var man bakis, men en eller två cider in och man mådde genast bättre. Återställare alltså, fy för dom egentligen en wow vad bakfyllan försvinner. Vi hade biljetter till en dagsfest på Port du Soleil så vi fixade till oss fort och gick sedan mot klubben vid 13ish! Och med turen på vår sida kom solen precis samtidigt som vi gick in för att beställa våra första drinkar. Vi stannade på Port du Soleil fram till 16-17 pga SÅ SJUKT KUL. Alltså wow, älskar dagsfyllor & dagsfester för då vet man att dagen "inte är slut än" när man lämnar stället. Efter det åt vi buffé på hotellet och gick sedan upp för att förfesta lite till innan vi drog oss in för att se Alesso på Summerburst. Än en gång blev det ingen utgång (trots att jag gick hem, fixade håret och bytte om) men vi hade lite efterfesthäng på rummet och sen somnade man gott.

Nu känner jag att feber och förkylning håller på att krypa in i mitt mående, sakta men säkert. Så jag ska ta mig en liten nap och försöka bli en människa efter det! Kram på er, och härligt att vara här & blogga igen. Long time no see.

  • 24h

Gillar

Kommentarer