EN VANDRANDE ZOMBIE SOM DOCK PLUGGAR EFFEKTIVT ATM

Nivån av trötthet på mig idag ser ni i ovan försök till en selfie hahahah

Hello le blog! (ZzzzZZzz)

Jag sitter faktiskt idag och bloggar från skolan, som den kämpe man är! Jag var på en föreläsning imorse fram till 9, och efter det har jag suttit och tentap:at (studentslang?) fram tills nu. Känner ändå att jag absolut är värd en klapp på axeln, detta är den mest effektiva pluggstunden jag haft på länge - och jag har till och med tänkt fortsätta med det intensiva studerandet efter att jag delat med mig av dagens mående, tankar och planer för er här på bloggen.

Morgonen började uselt då jag 1. Var orimligt trött, och 2. Förstörde tre av mina silvriga halsband (i något sjukt försök att laga ett av dom gick alla tre i stället sönder....). Så jag har tagit lite pluggpauser då och då genom att leta efter nya smycken ute på nätet. Jag vill denna gång köpa smycken i äkta silver som håller längre, många av dom jag har nu är av billigare variant som snabbt förlorar sin färg eller snabbt går sönder. Har ni några tips på smycken online som är prisvärda (hallå jag är student, måste hålla budget) men snygga? Har kollat runt lite på danska smyckedesigners that I like men som är alldeles för dyra. Cravear just Lisa Olssons egendesignade smycken "NOOTKA", men där är det mest guld och just idag efter skitmorgonen som man upplevde efterfrågar jag silver.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju som sagt aka-onsdag, dvs. en hstudentklubbsonsdag. Men min förkylning och hosta sitter kvar i kroppen sedan jag var sjuk i helgen så egentligen borde man ju vila.... Samtidigt är jag ju som beskrivningen till denna blogg; "Ung & dum" så det hade inte förvånat mig om jag kl. 00:00 inatt står och skriker ut lyriks på schlagergolvet. Åh <3. Fan nu vill jag gå ut. Haha, vi får se hur det slutar.

Kram på er, hörs imorgon!!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Haha den selfiebilden känner man igen, den har man gjort någon gång förut :'D Krya verkligen på dig i massor <3
nouw.com/emmaengstrom