FÖRSTA GÅNGEN PÅ TIMES SQUARE! | PT. 6

Tidigare inlägg:
NEW YORK PT.1 | Flygresan & den obligatoriska matchen
NEW YORK PT.2 | En heldag på New Yorks gator
NEW YORK PT.3
| När vi hittade vår favoritbutik i hela New York
NEW YORK PT.4 | Anledningen till varför vi skippade frihetsgudinnan
NEW YORK PT.5 | Happy new year!!!!

-

För typish ett par månader sen startade jag ett litet "bloggprojekt" där jag skulle skriva om min vecka i New York över nyår 2016/2017. Planen var att dela upp resan i olika delar då vi gjorde så mycket varje dag under denna veckan och allting fick inte plats i ett och samma inlägg. Idag tänkte jag fortsätta med detta projekt och dela med mig av PART 5. Om ni inte läst de andra delarna finns de att få tag på här: PART 1, PART 2, PART 3, PART 4, PART 5

NEW YORK CITY // PART 6

Vår dag 6 i New York var den första dagen på 2017! Solen sken i Greenpoint när vi checkade ut vid 11 för att byta hotell till ett hotell på Manhattan, nära Times Square. Priserna på hotellen varierade så starkt innan/under nyår och efter nyår, därför bokade vi ett annat hotell som var mer centralt mellan 1-3 januari för att vara närmre alla sevärdheter under de sista dagarna. Vi tog en UBER från det gamla hotellet då vi inte orkade bära på våra väskor och grejer på tunnelbanan.

När det är soligt ute resulterar det alltid i en glad Catti.

T I M E S  S Q U A R E

Vi lämnade in våra väskor på hotellet "Homewood Suites" där vi hade bokat ett dubbelrum för ett par nätter. Superfräscht ställe med bra service och nära till A L L T. Efter att vi lämnade in våra väskor var det äntligen dags att utforska det kända Times Square som man sett så många gånger i filmer och tv-serier. Damn cool! Så mycket skärmar, så mycket färger, så mycket ljus och så mycket människor. Galet med liv! Vi passade även på att besöka M&M-godisbutiken där vi köpte med oss god choklad och kaffemuggar som vi har här hemma atm. Bästa kopparna <3

Vi spenderade hela eftermiddagen med att promenera runt på Times Square bara för att bevittna denna galet häftiga plats. Vi sprang även snabbt in i en liten fotobutik för att köpa ett extra minneskort då mitt minne tog slut efter att jag hade knäppt tusentals (!!) biler haha. Efter turistandet satte vi oss på en restaurang (som jag inte kommer ihåg namnet på just nu såklart) för att käka och få i oss lite energi för att därefter gå tillbaka till hotellet.

Väl tillbaka till hotellet somnade vi båda typ direkt efter en hektisk dag in the big city. Första dagen på 2017 var en perfekt dag med intensiv sightseeing och fintfintfint väder med solsken och klarblå himmel! Året hade inte kunnat starta bättre faktiskt. Kram! 

Gillar

Kommentarer

rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Åh vilken dröm!!
nouw.com/rebeckaflinkfelt