FREDAGSKÄNSLAN = BÄSTA KÄNSLAN

Dagens klädsel nertill, min kärlek för kappor är på maximal nivå atm.

FRIDAY|11:21

God morgon!

It's fridaaay! Så skönt! Idag vaknade jag upp med ett stort leende på läpparna med tanken av helg. Lyckades somna rätt tidigt igår vilket gjort att jag känner mig utvilad idag för en gångs skull och taggad på denna dagen. Vi gjorde inte så mycket mer igår än att kolla på film; "The Big Short" och därefter körde vi ett träningspass på gymmet där jag själv fokuserade på bröst och rygg - tycker alltid det är lika svårt att träna dessa delar av kroppen, har ni några tips på styrkeövningar? Skulle bli oerhört tacksam i sådana fall!

Har ju på senare tiden börjat jobba mer och mer med videoredigering genom mitt företag vilket är så grymt kul! Nu är nästa plan även att börja ett nytt samarbete med ytterligare en influencer! I dagsläget jobbar jag ju med Alice Stenlöf och redigerar hennes vloggar, men nu ska jag redigera ytterligare en härlig bloggares videos vilket känns jättespännande. Vårt första samarbete i form av en videoblogg bör ploppa upp någon gång under de kommande veckorna.

Dagens kan-inte-sluta-lyssna-låt. Älskade YMAS.

Ikväll är det förövrigt filmmaraton hemma som gäller. Vi ska börja kolla igenom alla Star Wars-filmer har vi bestämt. Jag har ju varit iväg alla de senaste helgerna så ska bli skönt att verkligen etsa sig fast i soffan med en popcornskål och gosiga filtar <3 Fredagsmys utan dess like!

BTW, idag var jag med i "Veckans Nouw Outfit". Grymt kul!

  • 24h

Gillar

Kommentarer