FRUKOSTEN SOM JAG ÄTER VARJE DAG

BREAKFAST ROUTINE

God morgon!

Passade på att ta mig en sovmorgon idag när jag ändå är ledig och verkligen sova ut. Har en massa grejer inplanerade idag och prio 1 är att fixa de allra sista julklapparna innan söndag (bl.a. till vår fina vovve Daisy <3). Älskar verkligen att vara ledig mitt i veckan då man hinner med så mycket mer än när man är ledig på helgerna. Oftast har man ju en del grejer inplanerade för helgerna vilket leder till att man inte hinner med de där enkla men nödvändiga grejerna som man planerat. Hela världen (känns det som i alla fall) är på sina jobb medan man själv liksom "pausat" i vardagen för att hinna med allting i sitt privata liv. Det är rätt skönt!

Här ovan ser ni min vardagliga frukost! Detta är vad jag brukar äta varje dag på jobbet i en liten glasskål som jag förberett på morgonen innan avfärd. Supergott och energirikt! Denna lilla skål består av; KVARG (valfri smak), NÖTTER (pendlar mellan cashewnötter och mandlar), MIN EGEN MÜSLIBLANDNING (chiafrön, solrosfrön, linfrön och pumpakärnor) och KANEL. Såååååå gott, verkligen ett varmt tips om man har idétorka på frukost. När jag inte äter kvarg till frukost brukar jag köra på havregrynsgröt (<3) med samma topping i form av min müsliblandning och kanel. El perfecto!

Nu ska jag byta om och dra mig mot gymmet, därefter blir det lunch med min andra halva här hemma. Funderar fortfarande på vad vi ska äta... Hmmm. ÄLSKAR att vara ledig, att liksom sitta och fundera i lugn och ro vad vi ska äta till lunch, mmmm love it.

Hoppas du som läser detta får en fin onsdag! Kram!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Ser så gott ut !
nouw.com/eschutz
erikssonemeliee
erikssonemeliee,
Men åh vad gott det ser ut!
nouw.com/erikssonemeliee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229