FULL FOKUS PÅ NYA JOBBET

Från det fina vädret imorse på väg till jobbet, blå himmel (!!!)

NÄMEN TJENA!

Mina små bloggpauser har nu blivit lite för många. Nu kör vi igen! 2 times a day, 2 fototips i veckan och en massa annat tjöt.

Det är fredag! Och denna veckan har susat förbi så fort. En ledig vardag (Valborgsmässoafton i tisdags) får verkligen det att kännas som veckan gåt MYCKET fortfare förbi. I måndag var jag ute med ett par barndomsvänner i Jönköping. Hade så kul! Dock var bakfyllan på tisdagen lite extrem så mådde rätt dåligt haha, men det var det absolut värt.

Resten av veckan har spenderats med full fokus på mitt nya jobb. Det är så kul att äntligen få jobba med något kreativt och nytt, där jag bland annat får skapa content till företaget - which is crazy fun. Idag t.ex. ska jag färdigställa en film som jag gjort. Känns verkligen knäppt att sitta med videoredigering på jobbet - men det är numera en del av min arbetsbeskrivning. Yay!

Ikväll är planen att grilla hos mina föräldrar, sen blir det hemåt igen för att spela lite Fortnite (hehe). Imorgon är det inflyttningsfest och utgång för en vän! Först förfest hos henne, sen middag i Borås och därefter utgång. Börjat känna mig småkrasslig men förhoppningsvis ska det inte gå över till att jag blir sjuk :( Det hinner jag inte med!

  • 24h

Gillar

Kommentarer