GRYMMA (+ PRISVÄRDA) KAMEROR UNDER MELLANDAGSREAN

<3

Vill tipsa er om några fina kameror som just nu är på kampanj under mellandagsrean och som jag tycker man ska slå till på då de är riktigt grymma! Min favorit är Fujifilm X-T20 som är så (!!!) snygg i design. Snäppet svårare att använda men när man väl lärt sig är den ruggigt bra! Om man inte är så van vid kameror sedan tidigare kan Sony A5000 vara ett riktigt bra alternativ, och just nu finns det ett paketpris där det ingår TVÅ stycken objektiv - då är du redo för alla tillfällen!

Fuji Instax Mini är annars min andra favorit då det är en direktfilmskamera som skriver ut små polaroid-bilder efter varje bildtagning. Hur mysigt? Kostar under 1000 kr och ger så fina bilder som man kan hänga upp på väggen i sovrummet eller på kylskåpet i köket. Jag har funderat på att köpa en sådan här kamera där jag tar bilder som jag sedan sätter upp på något fint sätt ovanför sängen i nästa lägenhet, men detta är fortfarande en idé som jag spånar på i dagsläget. Denna kamera finns i andra färgglada färger så som blå, grön och rosa. Vit är väl det enklaste valet men annars gillar jag den ljusblåa så mycket <3.

Sedan är GoPro Hero 6 nedsatt riktigt mycket (kostar bara 4990 kr!), och denna kamera rekommenderar jag till dig som snart ska iväg på en Asien-resa i ett par månader då den passar perfekt i handväskan/ryggsäcken/jackfickan. Liten, smidig och du kan bada med den - hallå! Ett måste att ha med sig för att dokumentera the time of your life.

Gillar

Kommentarer

erikssonemeliee
erikssonemeliee,
Åhh jättebra tips 😃
nouw.com/erikssonemeliee