HÄR SPENDERADES EN UNDERBAR LÖRDAG I DECEMBER

JULMARKNAD|EKSJÖ

I lördags åkte vi iväg på en liten bilresa för att gå på en riktigt mysig julmarknad längst in i Smålands skogar. Det var helt rätt beslut! Med mössan på och vantar över händerna gick vi runt på en väldigt traditionell och gammaldags julmarknad vilket höjde julkänslan än mer.

Vi åkte vid 10-tiden hemifrån och stannade först vid Ryfors konfektyr där vi köpte lite nytillverkat godis!

Haha världens godisälskare ser ni här ovanför. Omnomnomnom.

Därefter tog vi bilen från Mullsjö (där godisfabriken är placerad) och åkte mot Eksjö där det skulle vara julmarknad!

Hur mysiga gator???

På marknaden fanns allt traditionellt juligt att köpa så som sylt, glögg, juldekorationer, egengjorda träredskap osv.

Vi köpte faktiskt inte så mycket på julmarknaden mer än lite nybakat bröd och vaniljfudge (som min sambo är totalförälskad i haha). Hela grejen med att besöka julmarknaden var nog för att känna av julkänslan lite mer. Och det gjorde vi! Det var kanske ingen snö ute men 0-gradigt och kallt om näsan var det allt. Får jag bara säga att det brödet vi köpte ("SURDEGSSPUMPAN" på bilden), o-m-f-g vad gott det var. Helt sjukt. Väl på kvällen igår åt i tomatsoppa tillsammans med detta brödet. Så sjukt gott, älskar verkligen surdegsbröd! Smakar verkligen mycket godare än "vanligt bröd".

Söndag idag och planen är att redigera en del film och bara vila här hemma. Gårdagen blev väldigt fylld med aktiviteter och resor så idag ska det bli skönt att ta det lugnt och bara varva ner inför en ny jobbvecka. Jag tänkte försöka koka ihop lite frukost härnäst, givetvis blir det det grymt goda brödet till frukostbordet (!!!), och till det kör jag nog lite havregrynsgröt. En aningen mer julig frukost. Sen är det ju faktiskt också andra advent så lite julmys här hemma lär det bli, men innan själva julmyset måste jag klämma in ett träningspass på gymmet också! Idag är det fokus på ben, vader & mage (aj,aj,aj träningsvärk imorgon deluxe).

I eftermiddag kommer det upp ett inlägg om hur man tar den perfekta Instagram-bilden, missa inte!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Vad härligt att gå på julmarknad!!! <3
nouw.com/hannahoster
quassdorf
quassdorf,
Verkligen! Höjer julkänslan med 1000 steg! 😊
nouw.com/quassdorf
s,
Hej, var gärna med i veckans blogg! Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram! 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30925711#comments
www.devote.se/sandraaboqvist
fridabengtssons
fridabengtssons,
Så fina bilder, wow 😊
nouw.com/fridabengtssons
quassdorf
quassdorf,
lindawallin
lindawallin,
Wow vilka fina bilder, ser verkligen supermysigt ut!!
nouw.com/lindawallin
quassdorf
quassdorf,