HOTEL NIGHT @ GOTHIA TOWERS

I tisdags fick jag (veckans överraskning) veta att jag skulle vara ledig onsdagen som en sen liten julklapp till mig själv! Detta på grund av att schemat på jobbet för januari månad skulle stämma och bli korrekt. Både jag och EP var lite taggade på en hotellnatt vilket vi bokade spontant! En hotellnatt på Gothia Towers i Göteborg var perfekt denna dag mitt i veckan - el perfecto! Vi åkte till Götet direkt efter jobbet och var framme vid 19:00.

Det första som vi faktiskt gjorde var att köra ett av veckan träningspass på hotellets gym uppe på 20nde våningen! Sjukt nice med den utsikten, inte riktigt som Nordic Wellness hemma i Ulricehamn. Därefter tog vi ett bad på rummet vilket var superavslappnande!

Vi kollade även på Pirates of the Caribbean som ni ser ovan, klassiker till filmer som alltid är lika bra!

Väl tillbaka på rummet märkte jag att det fanns en liten lapp där det stod "Frukost" på (I do love breakfast). Väl på stod det att man kunde beställa frukost till rummet, vilket jag nappade på direkt! Vi beställde det vi skulle äta dagen efter och jag körde en liten specialare och skrev in en egen ruta vid namn "Havregrynsgröt" vilket jag fick dagen efter! <3

​Heeeelt OK utsikt från rummet.

BREAKFAST IN BED

Klockan 10 på morgonen vaknade vi av att någon knackade på dörren, och in kom ALLT det här. Lyckan jag kände var gaaaaaaalen. Så gott och så skönt att äta det in bed - värsta lyxen! Detta ska vi lätt köra på fler gånger, frukost på rummet!

Hur gott ser inte detta ut? ;) Jag fick ju som sagt även min älskade havregrynsgröt vilket gjorde mig extra glad i själen. Efter denna goda och maxade frukosten kände vi oss båda rätt (!) så mätta och belåtna! Vid 12-tiden checkade vi ut från hotellet och gick därefter runt i stan lite kort. Shoppade ingenting då jag nätshoppat aaaalldeles för mycket det senaste haha... NO RAGRETS. Och så måste jag spara pengar till all inredning som skall köpas in till den nya lägenheten, tagga!

Efter Göteborg åkte vi till mina föräldrar som vi kort hälsade på där man fick krama vovven Daisy <3 Där åt vi även lite lunch bestående av revbenspjäll, yummy! Sen åkte vi hemåt för att vila lugnt hemma i lägenheten hela kvällen. Fotboll stod ju även på agendan där Arsenal spelade lika mot Chelsea. Detta var verkligen en perfekt onsdag mitt i veckan, lite som ett extrafirande av nyåret med Erik då vi inte var ihop på nyårsafton. Och så galet skönt med en hotellnatt!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
men såå underbart!!
nouw.com/carrostyle
Clarabjornum
Clarabjornum,
Men åh vad mysigt, och vilka fina bilder! Hur redigerar du dem? <3 Kram
nouw.com/clarabjornum
quassdorf
quassdorf,
Tack så mycket! Bilderna i detta inlägg har jag redigerat med hjälp av "VSCO" i mobilen! 😊
nouw.com/quassdorf
carolineanette
carolineanette,
Men ÅH vad mysigt!
nouw.com/carolineanette