I’M BACK AGAIN 4 REAL

Hello there.

Nu har jag bestämt mig för att försöka komma igång med det dagliga skrivandet och bloggandet igen - och denna gång på riktigt. Tidigare har jag slarvat och bara slängt ihop inlägg så snabbt som möjligt. Nu tänker jag ta min litterära kunskaper sedan gymnasiet och dela med mig av allt och inget i detaljrika texter. Eller ja, tappert försöka i alla fall.

Min dag idag består av två föreläsningar i Ekonomi och Företagande (superspännande kurs, speciellt nu när jag driver min enskilda firma!!) samt Javascript (vilket är webbdesign more or less + min svåraste kurs just nu som jag verkligen KÄMPAR för att klara). Sen i eftermiddag har jag två möten som är skolrelaterade båda två. En fullproppad dag helt enkelt, men hoppas hinna landa när jag väl kommer hem. Varje gång jag har sådana här ”hetsiga” dagar blir det väldigt svårt för mig att varva ner väl på kvällarna. Det är något jag måste träna på; att slappna av när jag sätter mig i soffan i vardagsrummet efter en l��ng dag.

Jag hoppas du som läser detta har en toppen tisdag! Kramkramkram.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

cmandiih
cmandiih,
Hej! Skulle du vilja synas inför flera hundra unika besökare? Och samtidigt kanske klättra på topplistan? Just nu har jag en tävling på bloggen som du gärna får delta i! Kram
nouw.com/cmandiih
joywesterberg
joywesterberg,
Har också så svårt att varva ner efter hetsiga dagar. Himla jobbigt. Hoppas du har haft en bra dag! 💞
nouw.com/joywesterberg