IT’S FRIDAYYY

LONGING FOR THE WEEKEND...

Äääääntligen fredag hörrni! Hade en rätt dålig morgon idag då jag stressade mig igenom det hela. Hatar, alltså verkligen HATAR, att stressa på morgonen. Det resulterar alltid i att jag glömmer saker, tappar nycklar (fick rådamp i bilen pga detta), åker hemifrån senare än vanligt, osv osv osv. Det blir en ond dominoeffekt av det hela. Därmed bör man inte stressa på morgonen - oavsett hur sen man är. Allting blir bara värre av stress...

Men bortsett från denna stressiga morgon är jag oerhört glad över att det äntligen är fredag. Planen för ikväll är att packa, äta hamburgare från Streetfriends och spela lite xboxxx med lösgodis vid sidan om. Jag ska även försöka hinna med lite videoredigering samt lite annat administrativt i företaget så som t.ex. skriva avtal (vilket känns supervuxet och inte alls som mig lol). Sen har det ju även kommit ut ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy som man inte vill missa! Älskar att det nu startat igång igen efter vinterpausen, har saknat mina Grey's-fredagar så mycket!

Nu tycker jag att vi krigar oss förbi denna jobbfredagen så att man kan komma hem och bara falla ner i soffan med högsta fredagsfeelingen. Jag är så löjligt taggad på helg haha, men vem älskar inte helger? Kram på er!

  • 24h

Gillar

Kommentarer