JAG BEHÖVER EN NY RYGGSÄCK

I need a new backpack!! En väska som tar min 15"-dator och en 13"-ritplatta samt en systemkamera. Det resulterar lite i att jag typ måste gå runt i en resväska.. I alla fall, här är några godingar som jag fastnat för lite extra.

THE ACE // Jon Olssons senaste lansering från Douchebags. Sjukt snygg, bra byggnad men kanske liiiite för stor för 160 cm korta mig?

STIG // Sandqvists väska "Stig" är en så stilren och S N Y G G modell, och denna färgen har jag verkligen fastnat för.

MSN BAG // En väska från Rains som är hiskeligt (old fashion word) snygg denna också. Mums. Och inte heller allt för dyr; 599 kr.

DAWSON // DARREN // Två väskor, den ena till vänster från Herschel (snygg insida som är skrikrosa!) och den andra från Rebecca Minkoff (hur fin som helst, dock svindyr).

Det här är så svårt! Hur ska jag någonsin kunna bestämma mig? Och det värsta av allt är att jag behöver en ryggsäck snart för den jag har nu (och som jag älskar) är 1. lite för liten och 2. börjar slitas ut rätt så rejält och kommer snart falla ihop. Sedan är ju frågan också vilken färg man ska välja? Skrikfärger som t.ex. orange, illrosa eller gul är skitsnyggt - men bara när man matchar med kläderna rätt. Går jag en dag i kanske en röd topp kommer en skrikrosa väska inte riktigt passa så bra till.

/ CQ

Gillar

Kommentarer