JOBBÅNGESTEN ÄR TOTAL

V  E  C  K  A  N  S   H  I  S  S   &   D  I  S  S

D I S S 

BACK 2 WORK. Nu är semestern officiellt över och jag är tillbaka på jobbet. Det är utan tvekan veckans diss. När man ser hur alla andra har det gött på sina semestrar, det är nackdelen med att ha tidiga semesterveckor. Nu när vädret är så fint som det är också blir man ännu mer sugen på att bara springa ut och bada typ, 24/7 haha.

Men! Vår semester har varit grymt bra och jag är supernöjd med årets ledighet. Sen är det ju även som så att jag ska börja plugga om en månad så kommer inte jobba länge till hehe.

H I S S 

JAG KOM "TYP" IN. Haha ja, jag kom "typ" in på det jag vill gå på högskolan! Inte direkt in på mitt förstahandsval då jag är reserv där atm, men är minst lika nöjd med mitt andrahandsval. Mitt förstahandsval var Jönköping, och enligt statistik bör jag komma in nu under andra urvalet. MEN! You never know vad som kan hända. Mitt andrahandsval var Linköping och oavsett vart jag kommer in är jag oerhört taggad! Har hittat ett par boenden i Norrköping där Campus:et ligger för Linköpings Universitet och blir mer och mer taggad på att plugga där nu faktiskt!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh låter ju spännande!! 😃
nouw.com/emmaengstrom