JULAFTON

GOOD MORNING

Jag tänkte att jag köra en ”dagen i bilder” från julafton då det blev så många bilder nu när jag kollade igenom allt.

Vi startade dagen med att byta julklappar hemma i lägenheten, ni kan läsa mer om det HÄR.

Vi gav varann varsina fina ryggsäckar <3 Efter att detta var avklarat hoppade vi in i bilen för att åka mot Eriks föräldrar.

Vid 13:00 var vi alla på plats för att sätta oss ner och äta god julmaaat. Ommnomnom. Julskinka, bruna bönar och andra juldelikatesser serverades på detta lilla julbord.

Världens sötaste Alice <3

4 generationer emellan! So damn cool.

Efter att vi hade varit hos Eriks föräldrar under eftermiddagen åkte vi alla i stället hem till hans syster där tomten skulle komma på besök och där kvällsmaten skulle ätas. Eftersom jag och EP skulle äta hemma hos mina föräldrar ve vi bara där en kort stund medan tomten var på besök (honom kan vi ju inte missa!).

Väl hemma i Grimsås var alla på plats och redo att äta. Den traditionella filippin/svensk-julmaten stod severad hemma i köket och vi åt alla en blandning av vårrullar, rödbetssallad. friterad kyckling och julskinka haha! Älskar mixen <3

Efter middagen var det dags för årets julklappsspel á la Grimsås. Jag och EP lyckades vinna hem rätt mycket, bl.a. en fin fruktskål, en massa choklad och kortspelet ”Svarte Petter”.

Mamma hade köpt en massa rödgula döskallar (mitt favorit-lösgodis) till mig, bästa <3

Efter julklappsspelet delade vi ut alla julklappar till varandra. Min syster och hennes fästman fick en stor korg från Din Deli med godsaker (salami, ost, olivolja), mamma fick ett par träningsskor till hennes jobb från Nike. Vi gav pappa en liten mini-drönare i julklapp som han satt och lekte med resten av kvällen, han skippade till och med att öppna hans andra julklappar haha... Jag och Erik fick bl.a. choklad, te, handdukar (mmmm älskar nya handdukar <3).

En superhärlig julafton verkligen, kunde inte blivit bättre! Nu är det 363 dagar kvar till nästa, tagga! Kram på er.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
Åh så härliga bilder!!😍
nouw.com/agnesroos