JULDAGEN | DECEMBER 25

DECEMBER 25

God morgon onsdag!

Back to work idag och julfirandet är redan över. Det har gått löjligt snabbt det här! Julafton, juldagen och annandag jul swischade förbi snabbare än vad man kan blinka! Härnäst är det nyårsfirande som gäller och i veckan kommer det komma upp lite inlägg om det gångna året och om mina planer, tankar och funderingar kring det kommande 2018. Det blir en liten lookback/framtidsplaner-vecka här i bloggen - don't miss this!

Här ovan ser ni fyra bilder från juldagsfirandet i måndags med tjejerna. So damn fun! Vi körde på ett nytt koncept där vi alla gjorde varsin drink till alla - vilket ledde till många och goda drinkar! Själv serverade jag en liten apelsinjuice-drink som innehöll Passoa (yummy!) apelsinjuice, saft från en grapefrukt, krossad is och en skivad grapefrukt som dekoration på glaset. Gott och fräscht, dock lite mer en sommardrink än en vinterdrink!

Ikväll är det gym som gäller med fokus på kondition och bröst/rygg. Det kommer även upp ett inlägg där jag tipsar om billiga och prisvärda kap på kameror nu under mellandagsrean - missa inte!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,