JULMUSIK I ALL DESS ÄRA

1ST DECEMBER

2 pics from earlier this morning.

Hallåååååååå! Det är ju 1:a december idag. Kan inte fatta att vi redan tar våra första steg in i vintermånaden december. Det innebär att julen snart är här, nyår snart är här, 2018 är runt hörnet. Hur sjukt vad tiden går fort! Att man nyss avslutade sin semester i somras och att man nu är framme i december månad??? Att jag var i New York för 1 år sedan? How sick.

Under dessa tider lyssnar man ju på läskigt mycket julmusik - i alla fall jag haha. Här ovanför är några av mina favoriter. Christmas Lights med Coldplay t.ex. <3 En årlig favorit. Och Välkommen Hem med E.M.D. som jag och tre tjejer till sjöng när vi var med i gymnasiets luciatåg, så mys!

Fredagen den 1 december och mina planer för ikväll är faktiskt att stanna hemma i soffan och kolla Grey's och bara låta pulsen sakta ner lite! Imorgon jobbar jag mellan 10:00-14:00 och sen blir det hem till Elin för lite julklappslek. Vi funderade på utgång men det lutar åt att jag i stället umgås med päronen och sover "hemma" i mitt gamla hus - det var längesen. Ta fram julgranen hos mina föräldrar bör jag med göra, de glömmer alltid det haha!

Hoppas ni får en mysig 1:a december! Kram!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229