KAMERATIPS: DENNA KOMPAKTKAMERA ÄR ETT "MUST HAVE"!

REPOST

Det är dags för ett tips&tricks-inlägg idag där jag tänkt tipsa om min absoluta favorit när det kommer till kompaktkameror. När jag säger kompaktkameror menar jag så kallade "digitalkameror" (som man vanligtvis brukar kalla dessa små men grymma spelare) - vilket betyder att objektivet är inbyggt i kameran (man kan alltså inte byta objektiv). Sådana här kameror är så smidiga att ta med sig, väldigt små i storlek och går i 8 av 10 fall stoppa ner i jackfickan. Hur smidigt?

MUST HAVE!

Jag har nämligen en favorit sedan år tillbaka som jag själv har hemma som en del av min kamerautrustning. Jag har den första versionen av kameran, numera heter denna kamera "Mark II" då det kom ut en andra version under 2016. Denna är snäppet bättre än den första (trots att jag älskar min version, old but gold <3).

Ja vilket kamera är det då jag vill tipsa om? Jo... CANON G7X MARK II. (Google it!)

OOOOH YES.

Denna lilla kamera är fantastisk på alla vis. Jag tycker denna passar likväl till vardagsfotografen till videobloggar på Youtube. Många Youtubers har faktiskt just denna kamera när de spelar in sina vloggar då den är liten, smidig och har grymt bra bildstabilisering! Priset är cirka 6300 kr för en sådan här liten produkt = värt varenda krona.

Bilder tagna med min Canon G7X ser ni nedan:

GRYM.

Det jag gillar mest med denna kamera är att den är SMIDIG, LITEN, GER GRYMMA BILDER OCH GRYMMA FILMER. Soooooo good. Me <3 it. Och när jag säger smidig menar jag verkligen smidig. Det tar några enstaka sekunder att föra över bilder/filmer till mobilen, den är enkel att använda och ger (utan mycket ansträngning) superbra bilder! De enda nackdelarna som jag kan komma på är att kameran inte har 4K inbyggt (men detta är något väldigt få har användning för i dagsläget så därmed är det inte en allt för stor nackdel enligt mig).

So, this is my tip for you today. Om du sitter hemma och funderar på en kamera som är liten, smidig och BRA (!!) är denna mitt varma, varma, vaaaarma tips. Kram!

Gillar

Kommentarer