LAST DAYS OF MIDSUMMER

En så bra helg har passerat! Blev en liten bloggpaus i allt midsommarfirande med vänner och allt dansande i Smögen. Men här får ni lite bilder och info om de senaste dagsrna i alla fall!

Vi drog ihop en extra stor midsommarlunch i vår stuga med grabbarna från hemtrakterna som resulterade i något supermysigt! Potatis, sill och köttbullar var the main course. Och Linneas "goda" (haha 😘) Ahlgrens bilar-snaps. Potatis + smör for life <3

Under midsommarafton var vi midsommarfina med våra kransar som vi köpte i torsdags givetvis! Vi var kvar på campingen hela dagen/kvällen tills några av oss drog ut senare. Galet med köer dock väl inne i Smögen till ALLA krogar.

På midsommardagen var vi allihopa på Sea Lodge och dansade till Du&Jag:s underbara covers av så många och så bra låtar! Känslan när man står och hoppar i publiken är ünderbar <3 Taggar  Tylösand vecka 29 där de spelar igen, woop!

Nej nu är det back to reality (oh there goes gravity...) och jobb en vecka innan man tar semester i tre veckor. Underbart!

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer