LATE NIGHT EDITING EQUALS CANDY

God morgon!

Onsdagen är nu här och jag känner mig rätt seg i huvudet idag dessvärre, ögonlocken försöker stänga sig hela tiden haha. Hoppas på en lång och behaglig tupplur sen när jag kommer hem ikväll då jag inte kunde somna inatt och känner mig rejält jäkla trött at the moment. Dock ska vi allra först träna innan denna planerade sömn, med fokus på armar och axlar och kondition!

Gårdagen spenderades mestadels med videoredigering tillsammans med ett par goda Haribo-nappar vid sidan om. Jag brukar inte äta godis på kvällarna under vardagar då jag ofta får det svårt att somna efteråt (vilket bevisligen skedde igår med), men jag var så sugen på sådana här nappar så sömnen fick ta smällen denna gång hehe. Ska försöka färdigställa den videon jag jobbade med igår redan ikväll så att jag kan skicka vidare ett färdigt resultat till min kund (?)​ så snart som möjligt. Kan jag säga "kund"? Känns så weird att säga det, trots att det egentligen stämmer. Får hitta ett annat roligare ord ;-) Hoppas ni får en fin onsdag, kram! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Aschmandas
Aschmandas,

Kände detsamma i natt hade jätte svårt att sova. Känner mig typ bakis idag som jag sovit i 15 min. Hoppas du kan sova i natt finis 💕

nouw.com/aschmandas