LISTA: 5 SAKER JAG HISSAR (I HISSEN LOL)

Elevator-mode från imorse!

När man står i hissen på väg ner till bussen varje morgon får man tid över att fundera på saker. Saker man hissar, saker man dissar, saker man vill köpa, saker man vill göra osv, osv, osv. Jag tänkte därför lista 5 saker som jag hissar (i hissen lol) atm i form av ett blogginlägg. Jag hissar i hissen ;-) ;-) I’m so funny ain’t I? ;-)

5 SAKER JAG HISSAR

Podd: Har du sagt A får du säga B
Standard att man på tisdagar sätter igång denna podden i lurarna på bussen. Älskar't! Så härlig, så glad (och även smittande!) och så öppen podd med Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. En av de få poddar som jag faktiskt fastnat för! I dagens poddavsnitt pratade de om kroppskomplex, värt att lyssna på!

Billys goda j*vla PanPizza
Hahaha. Jag har ju fått någon plötslig manisk fetisch för Billys panpizza. Så goda, så "flötiga" haha och så enkla att tillaga. 2 minuter i mikrovågsugn och sen är de klara. Med lite kebabsås vid sidan om vill jag säga att detta är världens bästa kvällsmat

Cava: Mousserande vin
Tidigare har jag haaaatat mousserande vin. Men nu, den senaste veckan har jag verkligen fått upp ögonen för Cava. Mumsmumsmums! I'm hooked.

Tv-serien Bron
Jag är nu på avsnitt 6 efter 48 timmar haha, snacka om att vara fast. Men serien är riktigt, riktigt bra!

Svettiga ostfrallor
Svettiga ostfrallor är så underskattade egentligen! Man får så mycket flashbacks till typ högstadiet då man köpte frallor för 5 kr/styck. Haha nu låter jag knäpp men det är faktiskt gott! Jag åt sådana här frallor i helgen, och det är så grymt gott. #teamsvettigaostfrallor

  • 24h

Gillar

Kommentarer

linneaasoderstrom
linneaasoderstrom,

Jag älskar Alice och Biancas podd mer än allt!! Älskar alice som person också

nouw.com/linneaasoderstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229