LÖRDAGSBRUNCH AV HÖGSTA KLASS

Min fina mugg som jag köpte på Skiathos Dog Walfare Association (ett "Shelter" för hemlösa/dåligt behandlade vovvar på ön Skiathos i Grekland). Läs mer om vårt besök där i DETTA inlägg.

God förmiddag/lunch!

EP var en extra fin sambo idag som lagade ihop en liten brunch till oss bestående av våfflor, frallor, yoghurt, varm choklad och massa gottgott. Önskar varje dag var så här god, musik och fylld med mat... Oh well, det fina i det hela är väl att det händer sällan och blir som en unik extra-grej på helgerna. Sen var det ju också typ decennier sedan som jag drack varm choklad så det var också übergott att maxa till det med vispad grädde och lite maränger ovanpå. Yummy, yummy in my tumma lol.

Idag ska vi ta det lugnt här hemma, eventuellt blir det en utekväll med middag i antingen Borås eller Jönköping då det känns som en evighet sedan vi åkte ut på middag. Älskar sådana här helger när man bara kan ta det lugnt och ha det gött hemma. Imorgon ska vi dock fota lite bebis åt en vän och sedan familjemiddag hemma hos mina föräldrar.

Hoppas ni haft och får en finfin lördag!

/ CQ

  • 24h

Gillar

Kommentarer