MAJ I BILDER

HEJ LILLA BLOGGEN, DET VAR LÄNGESEN!

Shit vad tiden går fort i bland. Helt plötsligt har denna blogg ekat tomt i hela 3 (!) veckor. Men i bland blir det bara så; spontana bloggpauser. Det är skönt att bara "pausa" ibland för att fokusera lite mer på något annat. Man är ju ändå bara människa, eller hur?

Maj har ändå varit väldigt fartfylld - vilket denna månad brukar vara. Sommaren närmar sig, utgångarna blir fler och solen går ner senare och senare för varje dag som passerar. Älskar't. Jag tänkte sammanfatta lite vad jag haft för mig de senaste veckorna i en mini-bildbomb. Hope that's OK.

BRIGHT MORNINGS

Sommaren har verkligen börjat synas. Jag har då och då gått upp för toalettbesök på natten vid 03-04 och då mötts av sådana här vacka vyer:

Alltså damn. Har alltid slutat med att jag suttit uppe och bara kollat på soluppgången i 1 timme typish. Love it.

Ett par hissselfies har det blivit iklädd i min jeansjacka som man äntligen plockat ur från garderoben.

BRYGGAN ULRICEHAMN

Jag premiärbesökte Bryggan i Ulricehamn för den traditionella rosétisdagen. Som vanligt blev man lite för mycket salongsberusad än vad man tänkt sig - men det är så det brukar bli haha. Så mysig plats att befinna sig på när solen går ner!

VINKVÄLL PÅ N.E.O.

Jag har även haft en andra premiärkväll på N.E.O. med Jennifer och Simon en torsdagskväll i mitten av maj. Så mysigt! Trots att solen hade gått ner var det fortfarande riktigt varmt ute så att man kunde sitta utan jacka. Sommar, sommar, sommar <3

​Pizzan jag beställde var så jäkla god, måste förbi denna restaurang igen snart känner jag. Hungerrrrr.

MEGAFRUKOST W/ THE LADIES

Linnea Nilsson (kung som hon är) lagade en gigantisk frukost till oss efter en utgång här i Jönköping. Kolla in (!!!):

Så jäkla gött. Amerikanska pannkakor, bacon, äggröra, frallor. Allt som behövs för att göra en frukost PERFEKT. Mmmmmmm.

UTELUNCHER & PICKNICKAR

Nu när jag skaffat mig en cykel har det blivit att vi mer och mer tagit oss spontant in till stan för att käka middag vid vattnet. Vi har t.ex. köpt med oss lite gottgott från charken på Coop och satt oss vid ett par bänkar utmed Munksjön.

Maj månad har varit underbar. Och än har jag några dagar till att njuta av. Snart går vi in på juni och då är det bl.a. semester inplanerat och en massa annat skoj. Därmed ska jag verkligen ta tag i kragen och börja blogga igen, nu jävlar hörrni! 

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Så fina bilder 😍
nouw.com/sandrachorsell
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Låter som tre bra veckor, och härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso