MAJ MÅNAD

Maj månad börjar gå mot sitt slut så vi kör ett Månadens-inlägg as usual tycker jag!

MÅNADENS...

FAVORITHÄNDELSE?
När jag klippte av mig allt mitt hår! Shit vilken förändring det blev. Och jag älskar det! Känns så fräscht och mer livligt nu när jag klippte kort - verkligen det bästa beslutet jag kunde göra. Vi får se om jag någonsin går tillbaka till långt hår, just nu älskar jag denna korta frisyr!

BÄSTA KÖP?
Måste vara min bruna topp från Gina Tricot som jag använde på Hippie-festen i lördags. ÄÄÄÄLSKAR färgen - så somrig! Eller min nya fina (<3!) turkosa cykel som använts väldigt flitigt den senaste tiden då vädret varit så underbart!

RESMÅL?
Vi har dessvärre inte hunnit resa så mycket denna månaden, men vi har besökt våra gamla hemtrakter en del. Bl.a. för lite evenemang, fester och familjebesök - vilket varit väldigt skönt för själen och galet kul. Att åka hem till sina gamla hoods är alltid en bra idé tycker jag!

FAVORITLÅT?
Molly Sandéns album + Post Malones album har varit riktigt stora favoriter denna månaden. Favoritlåten är nog dock "Sand" Med Molly. So damn good!

SINNESSTÄMNING?
Lugn & harmonisk. Detta sommarväder som varit aktuellt har verkligen fått en att känna sig så lugn och somrig. Sol varje dag med blå himmel och sena solnedgångar är verkligen något som ger mig själv energi och glädje - älskar't!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229