MARCH

Vi befinner oss på sista dagen av mars månad och därför tänker jag att vi kör på en "Månadens"-lista som ett bra good bye av denna månaden.

M Å N A D E N S...

FAVORITHÄNDELSE?
My birthdaaaaay. Fyllde 21 år den 13 mars och hade en übermysig födelsedag med min andra halva! Känns ändå gött att bli 21 nu när jag tänker tillbaka ;-) Hade lite åldersnoja ett tag, men nu känner jag mig rätt så bekväm i denna ålder.

BÄSTA KÖP?
Mina nya sneakers från NLY. Har länge letat efter ett par med hög platå och hittade äntligen ett prisvärt och bekvämt par som jag ANVÄNDER HELA TIDEN. Haha jag skulle egentligen inte använda dom till vardags, but here I am hehe. Planen var att använda dessa till utgångar, men... älskar dom så mycket att jag använder dom every day.

RESMÅL?
Vi har inte hunnit åka iväg någonstans, MEN vi har hunnit uppleva mycket av det som Jönköping har att erbjuda. Därmed blir Jönköping månadens resmål då vi testat mycket av vad vår nya hemstad har att erbjuda OCH gillat det!

FAVORITLÅT?
Mycket festligheter har gällt denna månaden och därmed har min favoritlåt även varit en GOOO partylåt. Alek - Fuego! Musik inspirerat från Narcos-serien med bra house-dunk! Me love, me love, me love.

SINNESSTÄMNING?
TAGGAD. Mycket, mycket partajande har varit aktuellt vilket varit grymt KUL. Och det fortsätter! Ikväll åker vi mot Götlaborg för lite mer festligheter, yay.

För övrigt har denna månaden varit helt OK. Mycket tid med vänner, och mycket utgångar. Dock har det varit lite stressat på jobbet vilket varit mindre roligt. Men det bra har vägt ut det dåliga hehe ;-)

  • 24h

Gillar

Kommentarer