ME X 4

!!!!! SÖNDAG.

Klockan närmar sig 9 på kvällen, jag äter lite härligt söndagsgodis och pluggar till min tenta på tisdag. Känner mig ändå rätt nöjd med kvällen (95% på grund av godiset vi köpte hem). Jag känner mig absolut inte redo inför tentan, men kommer kämpa på fram tills jag sitter där vid datorn och klickar bland de olika svarsalternativen. Som min kusin hade sagt; "Winga det!".

Helgen har varit hektisk och fantastisk! Två utgångar på rad tillsammans med lite familjekalas. Under fredagen var min kusin Josefine här för att hälsa på i Jönkan och testa studentutelivet som finns här. Ûbermys! Nästa mål är att jag ska åka till GBG och testa på studentutelivet där. Under lördagen var jag iväg på lite småkalas med EP:s släkt, och sen på kvällen var det kick-off med en skolförening som jag är med i vid namn Nextstep! Hade underbart roligt!

Söndagen har spenderats med sömn (oj så mycket sömn) och tentapluggande på högsta nivå. Jag har bokstavligt varvat sömn med projektledning, sömn med projektledning, sömn med projektledning, osv osv osv.

Nu tänkte jag fortsätta med detta varvandet, så hörs vi! Puss.

  • 24h

Gillar

Kommentarer

blogbylinn
blogbylinn,
Låter som du haft en rolig helg! Lycka till med tentaplugget och önskar dig en jättefin start på den nya veckan. kram <3
nouw.com/blogbylinn