MED EN TRÖTT HJÄRNA

Haha alltså bilden till höger representerar mig alla dagar innan 08:00 more or less.

hello you

Det är torsdag och vi är nu hemma och tillbaka i vardagen efter gårdagens getaway till Göteborg (<3). Vi kom hem igår kväll efter att vi snabbt svängde förbi mina föräldrar på hemvägen. Ett större inlägg med bilder från bl.a. vår goda "breakfast in bed" på hotellet kommer senare idag. Man borde åka på flera spontana hotellnätter mitt i veckan känner jag, verkligen bra för kropp och sinne!

Känns så skönt att veckan snart är över och man får gå på helg, min hjärna har varit lite ur balans dessa dagar trots att vi nyligen varit lediga (och hotellnatten igår...) - förhoppningsvis skall en lugn helg hemma ändra på detta så hjärnan även vill hänga med. Imorgon slutar jag ju 15:00 så då ska jag och EP köra film-maraton hemma har vi sagt. Harry Potter? Twilight? High School Musical? Vet inte riktigt än vilket det blir - men med popcorn och godis kan det inte sluta på något annat sätt än UNDERBART.

Ikväll är det lite fix & trix som gäller med mitt företag QREATIVE och bloggen. Ett träningspass är det även dags för vilket jag är rätt peppad på. Vi hörs l8er.

  • 24h

Gillar

Kommentarer