MICKEYMOUSE

<3<3<3

Tröjan är från Sheinside och urgammal, men fortfarande lika kär i den <3

Good mornin'. Med min mickey-mouse tröja på är denna dag färgglad i outfit och lite gladare än vanligt! Gult är verkligen inte fult, gult är typ den bästa färgen någonsin enligt mig då den lyser upp och verkligen skapar uppmärksamhet. Älskar't i klädesplagg speciellt! Med ett par höga jeans och ett blommigt skärp får denna outfit bli lite av en 80-talsinspirerad outfit - vilket jag diggar.

It's Tuesday och gårkvällen spenderades med lite städning här hemma och redigering av videobloggar för två influencers. Tycker det är überskönt att dricka en kopp te och redigera i ren mani - goa kvällar. Somnade dock rätt sent igår då jag låg och vred mig i sängen till typ 02:00 och kollade på Youtube-klipp när soldater kommer hem till deras hundar... Hann gråta lite där med haha :( Men 4 timmar får duga en dag som denna. Får dricka redigt med redbull så ögonen håller sig uppe.

Ikväll ska jag enbart redigera, redigera och redigera + träna på gymmet. Och försöka somna tidigt så att jag är utvilad tills imorgon. Hoppas ni får en fin tisdag, krammmmm!

  • 24h

Gillar

Kommentarer

ellicalundgren
ellicalundgren,
vems videor är det mer du redigerar än Alices?😍
nouw.com/ellicalundgren
quassdorf
quassdorf,
Har börjat redigera Lovisa Wallins vloggar också 😘😘
nouw.com/quassdorf